Oldal kiválasztása

Pécsi Parkolás

Köszöntjük Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának hivatalos parkolási honlapján!

Oldalunkon a közterületi parkolással és a védett övezetbe történő behajtással kapcsolatosan kaphat részletes tájékoztatást. A fizető parkolóhelyek és a behajtási engedélyek díjainak megfizetésével Ön is hozzájárul Pécs Város városüzemeltetési közszolgálatának működéséhez.
Köszönjük!

 

“Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 2020.04.17.-én kelt állásfoglalása az alábbiak szerint rendelkezik a díjmentes parkolási időszak alatt bérlettel rendelkező Ügyfelek kompenzációjáról:

A megváltott bérletek árának részbeni, vagy egészben történő visszatérítése nem támogatott. A havi és a negyedéves bérletek érvényességi idejét annyival kell meghosszabbítani a vészhelyzet elmúltával, amekkora időtartamban az ingyenes parkolási lehetőség a többi közlekedő számára is fennállt.

A fentiek alapján tájékoztatjuk, hogy a havi és a negyedéves bérletek érvényességi idejének meghosszabbításáról Társaságunk automatikusan fog gondoskodni.”

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy –a korábbi gyakorlattal egyezően – részletfizetési kérelemmel fordulhatnak Társaságunkhoz. Esetleges 60 napon túli pótdíjtartozásról szóló felszólító levél vagy közjegyző által kibocsátott fizetési meghagyás esetén is.

Közterületi parkolás Forgalomcsillapított és behajtásvédett övezetekre vonatkozó szabályok Pótdíjak
Fizető parkoló zónák kedvezményes igénybevételének szabályozása

Forgalomcsillapított és behajtásvédett övezetekre vonatkozó díjszabás

Ügyfélszolgálat
Fizető parkoló zónák igénybevételének díjai

Behajtási engedélyek kiállításához szükséges iratok

Parkolási és forgalomcsillapított övezeti térkép
Parkolóbérlet-rendelés Parkolás mobiltelefonnal Parkolási jogszabályok